Als u wilt leren om gewicht te verliezen dan bent u op de juiste pagina. De top 50 manieren om gewicht te verliezen op een gezonde manier, zonder toevlucht te nemen tot ongezonde diëten of rage producten.
woensdag 4 januari 2012
Wat is rauw voedsel en waarom je het moet eten
De raw food beweging is snel gegroeid de afgelopen jaren, nu heb je waarschijnlijk iemand horen praten over een rauwe voeding, of hun vriend op een rauw dieet. Wat betekent dit, en waarom zou iemand willen rauw eten?
Voedsel dat wordt beschouwd varieert van rauwe groenten en fruit tot zuivel ongepasteuriseerde, rauwe noten en zaden, en rauw vlees producten. De meeste mensen die eten rauw te consumeren vooral een veganistisch dieet, zodat rauwe melk en sashemi niet regelmatig worden geconsumeerd. De meeste die zich bekeren tot een rauw dieet doen om de gezondheid voordelen die velen beweren te bereiken na het wijzigen van hun dieet te bereiken. Enkele van de redenen waarom mensen eten rauw zijn als volgt.
1. De natuur weet meer over de spijsvertering en voeding dan de wetenschap. Het is waar dat onze wetenschappelijke kennis over het lichaam en voeding gestaag groeit, maar het bedrag dat onbekend is nog steeds astronomisch. Sommige mensen houden niet van de compartimentering van het lichaam door de wetenschap en de isolatie van enkelvoudige voedingsstoffen uit voedsel, zeggen dat een holistische aanpak is veel effectiever om gezondheid en vitaliteit.
2. Raw food bevat enzymen die helpen bij de spijsvertering. Deze enzymen worden vernietigd door warmte, dus als voedsel wordt gekookt boven een bepaalde temperatuur de enzymen beschadigd raken. Sommige mensen denken dat dit is de reden waarom mensen die eten voornamelijk raw food hebben de neiging om er jonger uitzien dan hun jaren.
3. Ongekookte en onbewerkte voedingsmiddelen zijn levenskracht. Ook bekend als chi of prana, levenskracht is de energie die is opgenomen in levend voedsel. Het consumeren van dit leven kracht heeft spirituele en voordelen voor de gezondheid voor de consument.
Als deze een beetje te 'luchtig fee' voor u, zijn er meer tastbare redenen om rauw voedsel te eten. Mensen melden substantieel gewichtsverlies na het overschakelen naar een raw food dieet, en al de gezondheidsproblemen die kwamen met hun gewicht problemen verdwijnen. Met de hulp van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg, hebben de mensen 'genezen' van hun ziekten, waaronder (maar niet beperkt tot) hoge bloeddruk, allergieën, huidaandoeningen, darm omstandigheden, kanker, diabetes en nog veel meer. U kunt een succesverhaal voor zowat elke staat die er te vinden, is dat iemand genezen zich van het gebruik van voornamelijk veranderingen in het dieet.
Dus, hoeveel is genoeg? De algemene consensus is hoe meer hoe beter. Als u wilt de beste voordelen voor de gezondheid te ontvangen, moet meer dan de helft van uw voedselinname worden rauwe groenten en fruit, met een paar noten en zaden. Er zijn ook aanwijzingen om aan te tonen dat biologisch en vers voedsel het beste is. Hoewel het afhankelijk van uw locatie, is het belangrijker om je best te doen dan om stress over het eten van 100% biologisch.
De beste manier om te beginnen het eten van rauw voedsel, is om een maaltijd wisselen per dag te rauw. Als het het ontbijt kon beginnen maken van sap van uw eigen groenten en fruit en schakel die uit voor uw reguliere granen en melk. U bent waarschijnlijk een paar kilo te verliezen alleen het maken van dat ene kleine verandering. Als u niet wilt uitgeven aan een sapcentrifuge, maak je lunch een rauwe salade elke dag en probeer het maken van uw eigen salade dressings om dingen interessant. Zodra u de nieuwe gewoonte voor jezelf, het wordt alleen maar makkelijker.
Kijk ook eens op: De stappen om gewicht te verliezen zijn eenvoudig
Bron van het artikel: http://EzineArticles.com/6787497
Labels:
voedsel rauw eten